ASA/PIX, IDS, IPS, VPN, Cisco Secure ACS, AAA, ISE.
dmarcisco
Member
Posts:
178
Joined:
Mon Jan 30, 2012 10:41 pm
Certs:
ccna, mcp xp, a+

pix 515e

Tue May 15, 2012 5:30 pm

How do you assign an ip on the interface. Trying to tftp to upgrade. i see it on the sh run but not on the sh int ip bri cmd. interface is up and up what am i missing?

Ethernet0 unassigned YES unset administratively down down
Ethernet1 unassigned YES unset up up

pixfirewall# sh run
: Saved
:
PIX Version 7.1(2)
!
hostname pixfirewall
enable password 8Ry2YjIyt7RRXU24 encrypted
names
!
interface Ethernet0
shutdown
no nameif
no security-level
no ip address
!
interface Ethernet1
no nameif
security-level 1
ip address 192.168.2.170 255.255.255.0
!
passwd 2KFQnbNIdI.2KYOU encrypted
ftp mode passive
pager lines 24
no asdm history enable
arp timeout 14400
timeout xlate 3:00:00
timeout conn 1:00:00 half-closed 0:10:00 udp 0:02:00 icmp 0:00:02
timeout sunrpc 0:10:00 h323 0:05:00 h225 1:00:00 mgcp 0:05:00
timeout mgcp-pat 0:05:00 sip 0:30:00 sip_media 0:02:00
timeout uauth 0:05:00 absolute
no snmp-server location
no snmp-server contact
snmp-server enable traps snmp authentication linkup linkdown coldstart
telnet timeout 5
ssh timeout 5
console timeout 0
Cryptochecksum:00000000000000000000000000000000
: end

User avatar
Halo
Post Whore
Posts:
1008
Joined:
Thu Oct 14, 2010 4:39 am
Certs:
CCNP (R&S, Security), ITILv3 Foundation

Re: pix 515e

Wed May 16, 2012 4:38 am

You need to assign names to interfaces. Then you can assign security levels. Once you've done that, start adding IP addresses.

dmarcisco
Member
Posts:
178
Joined:
Mon Jan 30, 2012 10:41 pm
Certs:
ccna, mcp xp, a+

Re: pix 515e

Wed May 16, 2012 8:37 am

hmmm... tried that before but didnt work rebooted and retried and it worked. Hey i'll take it thanks!

'

Return to Cisco Security

Who is online

Users browsing this forum: duncanwarrender and 19 guests