RIP, EIGRP, OSPF, IS-IS, BGP, MPLS, VTP, STP.
mak
New Member
Posts:
8
Joined:
Fri Oct 21, 2011 6:34 am
Certs:
ccna, mcsa

Manage Mutiple Vlan from Single port

Fri May 11, 2012 6:15 am

Hello,

I have Cisco L3 3560G switch which directly connected with router . i have configured Vlan 2,3 on the switch and assign port 2 & 3 respectably. I want to management both vlan 2 & 3 from from L3 port g0/10 . please assist me how could it possible. .

network diagram attached.


Regards,
Mak
Attachments
Managementvlan.jpg
Managementvlan.jpg (17.41 KiB) Viewed 430 times

User avatar
michoudi
Ultimate Member
Posts:
513
Joined:
Wed Sep 01, 2010 9:46 pm
Certs:
CCNA R&S/Security, IPS, FIREWALL, QoS

Manage Mutiple Vlan from Single port

Fri May 11, 2012 6:53 am

Remote into the switch CLI and manage the entire thing.

User avatar
davidrothera
Ultimate Member
Posts:
992
Joined:
Thu Jan 13, 2011 5:10 pm
Certs:
CCIE R&S #38338, CCNP, CCIP

Re: Manage Mutiple Vlan from Single port

Fri May 11, 2012 6:55 am

What do you mean by "I want to management both vlan 2 & 3"?

EDIT: As michoudi says you can do whatever you want on the switch once you are CLI'd onto it, there is no restriction depending on what interface/vlan you came in on.
---
David
CCIE R&S #38338, CCIP, CCNP

http://networkbroadcast.co.uk - My Blog
http://twitter.com/davidrothera

mak
New Member
Posts:
8
Joined:
Fri Oct 21, 2011 6:34 am
Certs:
ccna, mcsa

Re: Manage Mutiple Vlan from Single port

Fri May 11, 2012 7:43 am

Thanks to all,

Problem has been resolved.


Mak

User avatar
ristau5741
Post Whore
Posts:
10505
Joined:
Tue Aug 21, 2007 2:15 pm
Certs:
Instanity

Re: Manage Mutiple Vlan from Single port

Fri May 11, 2012 8:14 am

mak wrote:Thanks to all,

Problem has been resolved.


Mak


what was the solution, so that others may learn.
Tips of the day:
- The human mind is the ultimate creation invention.
- I have so many customers, my customers have customers.
- Sausage time
- POP, stack, and store

mak
New Member
Posts:
8
Joined:
Fri Oct 21, 2011 6:34 am
Certs:
ccna, mcsa

Re: Manage Mutiple Vlan from Single port

Fri May 11, 2012 8:17 am

just no switch port on port g0/10 and configure difference subnet on it .

tangoseal
Member
Posts:
185
Joined:
Tue Apr 29, 2008 7:22 pm

Re: Manage Mutiple Vlan from Single port

Fri May 11, 2012 10:42 pm

I am lost.... ?? What was the actual issue and what was the actual fix to the actual issue?

umm with the console port you can destroy a switch, how much more control do you need?
Awesomesauce!!!!

'

Return to Cisco Routing and Switching

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 37 guests