RIP, EIGRP, OSPF, IS-IS, BGP, MPLS, VTP, STP.
User avatar
kerpap
Ultimate Member
Posts:
761
Joined:
Sun Jan 04, 2009 6:28 pm
Certs:
CCNA, CCDA, CCNA-SECURITY

ether channel with an HWIC-4ESW?

Wed May 09, 2012 4:08 am

can it be done???

meaning slap an HWIC-4ESW into a router, say, an 1841, create an ether channel out of them to connect to my switch?
CCNA, CCDA, CCNA-SECURITY

User avatar
mellowd
CCIE #38070
Posts:
13814
Joined:
Wed Jun 18, 2008 7:49 am
Certs:
CCIE (RS,SP), JNCIE-SP, BC-/SPNE/NP

Re: ether channel with an HWIC-4ESW?

Wed May 09, 2012 4:14 am

As far as I can see it's not supported.

User avatar
Agent Zed
Senior Member
Posts:
362
Joined:
Fri Sep 02, 2011 6:59 am
Certs:
CCNA, CCNP

Re: ether channel with an HWIC-4ESW?

Wed May 09, 2012 4:17 am

Hmm, It sure can be done on the old nm-16esw

User avatar
davidrothera
Ultimate Member
Posts:
992
Joined:
Thu Jan 13, 2011 5:10 pm
Certs:
CCIE R&S #38338, CCNP, CCIP

Re: ether channel with an HWIC-4ESW?

Wed May 09, 2012 4:18 am

No, link aggregation isn't supported on the HWIC's
---
David
CCIE R&S #38338, CCIP, CCNP

http://networkbroadcast.co.uk - My Blog
http://twitter.com/davidrothera

User avatar
davidrothera
Ultimate Member
Posts:
992
Joined:
Thu Jan 13, 2011 5:10 pm
Certs:
CCIE R&S #38338, CCNP, CCIP

Re: ether channel with an HWIC-4ESW?

Wed May 09, 2012 4:18 am

Agent Zed wrote:Hmm, It sure can be done on the old nm-16esw


Yeah, not the HWIC's though by the looks of it :(
---
David
CCIE R&S #38338, CCIP, CCNP

http://networkbroadcast.co.uk - My Blog
http://twitter.com/davidrothera

User avatar
kerpap
Ultimate Member
Posts:
761
Joined:
Sun Jan 04, 2009 6:28 pm
Certs:
CCNA, CCDA, CCNA-SECURITY

Re: ether channel with an HWIC-4ESW?

Wed May 09, 2012 4:21 am

Blast!
it would be cool if you could.
CCNA, CCDA, CCNA-SECURITY

tangoseal
Member
Posts:
185
Joined:
Tue Apr 29, 2008 7:22 pm

Re: ether channel with an HWIC-4ESW?

Thu May 10, 2012 10:58 pm

I own a 1921 with a 8 port EHWIC and I can confirm that you can NOT run a port-group of any kind. Atleast with this current version 15 of IOS.
Awesomesauce!!!!

'

Return to Cisco Routing and Switching

Who is online

Users browsing this forum: srg and 31 guests