All home networking related discussions.
dfstrottersfan
New Member
Posts:
2
Joined:
Sat May 12, 2012 11:36 pm

Netgear FS605 directly to my ADSL router

Sat May 12, 2012 11:40 pm

I want to connect a Netgear FS605 directly to my ADSL router.

However I find that this does not work unless I put my Netgear EN2005 Hub in between the Switch and the Router. The Hub is 10Mb/sec the switch 100Mb/s so I would like to eliminate the hub.

Thanks

Alan87i
Senior Member
Posts:
288
Joined:
Mon Jun 14, 2010 12:35 pm

Re: Netgear FS605 directly to my ADSL router

Sun May 13, 2012 4:37 am

Try setting the adsl box in bridge mode. That should turn it into a modem only and give your netgear a wan IP.

dfstrottersfan
New Member
Posts:
2
Joined:
Sat May 12, 2012 11:36 pm

Re: Netgear FS605 directly to my ADSL router

Sun May 13, 2012 5:29 am

Any idea on how to do this I am using a Sky ADSL modem

thanks

User avatar
mellowd
CCIE #38070
Posts:
13814
Joined:
Wed Jun 18, 2008 7:49 am
Certs:
CCIE (RS,SP), JNCIE-SP, BC-/SPNE/NP

Re: Netgear FS605 directly to my ADSL router

Sun May 13, 2012 6:01 am

Read the manual or call up sky themselves

'

Return to Home Networking

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests