General off-topic discussions.
User avatar
dnetworks
Junior Member
Posts:
66
Joined:
Wed May 09, 2012 10:44 pm
Certs:
CCNP

APC console cable

Thu Jul 05, 2012 7:24 pm

Has anyone ever converted the standard blue Cisco console cable, to a APC RJ-11 console cable? I currently have a pdu with no console cable :(
I have tried holding the button for 5 seconds to get the IP, but I'm not sure what the correct format is that is scrolling. Anyone done this before to get the IP?
http://www.defendingnetworks.com/

User avatar
mellowd
CCIE #38070
Posts:
13814
Joined:
Wed Jun 18, 2008 7:49 am
Certs:
CCIE (RS,SP), JNCIE-SP, BC-/SPNE/NP

Re: APC console cable

Fri Jul 06, 2012 3:08 am

I've tried and it didn't work. Thankfully I have the APC console cable. Nothing else seems to work

User avatar
dieselboy
Post Whore
Posts:
2670
Joined:
Tue Aug 05, 2008 6:36 am
Certs:
CCNP, CCNA Voice, SMB Select, Linux+

Re: APC console cable

Fri Jul 06, 2012 3:24 am

I had the same problem.

If you know the pin-outs you can make one up but I don't know the pin outs.
Sometimes, I sit with my headphones on without playing music.

User avatar
ristau5741
Post Whore
Posts:
9952
Joined:
Tue Aug 21, 2007 2:15 pm
Certs:
Instanity

Re: APC console cable

Fri Jul 06, 2012 7:14 am

Tips of the day:
- The human mind is the ultimate creation invention.
- "Emergency Belkin. $40........................Boom."
- "I see" said the blind man pissing into the wind, "it's all coming back to me".
- Sausage time

User avatar
Teebor
Ultimate Member
Posts:
581
Joined:
Thu Jun 23, 2011 3:17 pm
Certs:
CCNA, CCNA Security

Re: APC console cable

Fri Jul 06, 2012 7:18 am

Yeah don't plug in a standard serial cable to an apc ups they just shutdown no warning lol :-)
Networking is much like making love to a beautiful woman
Slide your equipment in to the rack, Stick your plug in the socket, and if you have done it right at the end everyone is happy

'

Return to Forum Lobby

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests